In de Media

EnergieBrigade op TV


energiebrigade-koffietijd

Josine was met Adam te gast bij Koffietijd om te praten over het belang van sport tijdens en na de zwangerschap. En om te sporten natuurlijk, met moeders en kindjes. Bekijk het item hier.

EnergieBrigade op het webBeter In Het Groen: de ervaring van Deelneemster Sofie
mediquest-beter in het groen
Dagelijks maken velen, jong en oud, gebruik van het aanbod in het groen. Dit keer het verhaal van de zwangere Sofie, deelneemster aan BellyBoost van de Energiebrigade… Lees meer.

Parool: Zwanger de Dam tot Dam lopen
parool-zwanger dam tot dam

Journalist Nicole Kroes (33) wil met zes maanden zwangerschap de Dam tot Damloop rennen. Maar naarmate haar buik groeit, nemen de twijfels toe. Is dit stoer of onverstandig?… Lees meer.

sport Knowhow xl: EnergieBrigade laat ouders en kinderen samen sporten
sportknowhow

Vergeet zware halters en andere fitnessapparaten. Er zijn veel oefeningen waarbij jonge moeders genoeg hebben aan hun eigen kind en een buggy. Wekelijks verzamelen zij zich… Lees meer.

AMSTELVEENZ: Amstelveen Sport!
ad

Hoe sportief zijn Amstelveners? AMSTELVEENZ Magazine liet daar media augustus onderzoek naar uitvoeren. Driekwart van de volwassen Amstelveners sport en 61 procent van hen zelfs regelmatig… Lees meer.

AD: Je kind als sportpartner en fitnesstoestel
ad

Je kunt ze in de lucht houden, op je voeten zetten om de buikspieren te trainen, ze op de rug nemen om paardje te rijden. Wat is er nu een beter fitnessapparaat dan: een kind… Lees meer.

Pret a Pregnant: Launch Noppies Active Wear
pret-a-pregnant

Who doesn’t want to look good during their pregnancy? For all moms-to-be who want to stay fit during their pregnancy maternity brand Noppies has launched a very special sports wear collection… Lees meer.

Eetclean.nl: De lancering van de nieuwe ‘Active Wear’
eetclean

Begin juni lanceerde Noppies een Active Wear collectie speciaal voor de sportieve zwangere vrouw. Ik was één van de gelukkige die de nieuwe kleding direct mocht proberen. En stiekem kwam dat me heel goed uit… Lees meer.

Beauty by Zizi: Launch Noppies Active Wear
beauty zizi

Yes! Noppies kicks off met een wel heel fijne active wear – collectie! Iets waar ik al snel tegenaan liep met mijn actieve levenstijl, was comfortabele sportkleding! Nou hoor ik je denken dat sportkleding toch altijd comfortabel is… Lees meer.

Mini Me: Gezellige work-outs met je kind
minime

Sporten, het blijft een issue. Zeker tijdens en vlak na je zwangerschap kan je hoofd er totaal niet naar staan. Je zit nog niet lekker in je vel en je hebt dan echt geen zin om de sportschool in te duiken… Lees meer.

Fabulous Business Woman: Hoe doet zij dat toch?
Fabulous Business Women

Josine Gräfe woont samen met Peter, samen hebben ze drie kinderen (Jessie van 17, Liam van 13 en Daniël van 3) en ze is zwanger van nr 4, als alles goed gaat komt er in september een jongetje bij… Lees meer.

Wij de Wijk: Sportende bolle buiken vinden elkaar
wij de wijk

Jazeker! Mijn trainsters en ik geven allerlei sportlessen voor zwangere vrouwen, moeders en kinderen in het Oosterpark, Vondelpark, Amstelpark en Park Middenhoven in Amstelveen. In november 2014 heb ik een aantal programma’s overgenomen… Lees meer.

De Financiële Telegraaf: Starter van de week
telegraaf

Veel sportende vrouwen komen nadat ze moeder zijn geworden moeilijk weer in beweging. Josine Gräfe (36) bedacht hier iets op: buiten sporten met moeders en hun kinderen. Hoe klein ze ook zijn… Lees meer.


Moederbrein: verslag van een personal training voor moeder en kinderen
moederbrein

‘Het gaat niet om afvallen, maar om het krijgen van meer energie’… Lees meer.

Citymom: De EnergieBrigade – Amsterdam
Citymon

De EnergieBrigade biedt diverse sportprogramma’s voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Ook zijn er speciale programma’s waarbij je kunt sporten samen met je baby of peuter/kleuter… Lees meer.

Shopaholiek Mama: Kick Off Noppies Active Wear
Shopaholiekmama

Nieuw dit seizoen in de Noppies Mum collectie is: de Active Wear! Stoere outfits in prints en felle kleuren. Dit hebben ze goed gedaan, want we willen toch allemaal fit blijven tijdens de zwangerschap… Lees meer.

BOOST: Samenwerking De EnergieBrigade en Sportbedrijf Amstelveen
Amstelveen Web

Waarom BOOST? BOOST is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen. Ons doel is om kinderen tot 4 jaar, al dan niet samen met hun ouders, aan het bewegen te krijgen. We doen dat door het beweegaanbod voor deze groep onder de aandacht te brengen tijdens… Lees meer.

BOOST: Samenwerking De EnergieBrigade en Sportbedrijf Amstelveen
Sportbedrijf Amstelveen

Beweging is ontzettend belangrijk voor de motorische ontwikkeling van kleine kinderen. In een tijd waarin buggies en maxicosy’s het straatbeeld overheersen, raakt de beweging van kleine kinderen op de achtergrond… Lees meer.

Aankondiging samenwerking De EnergieBrigade en Ledenservice Amstelring
dichtbij

Goed zorgen voor jezelf, samen met andere (aanstaande) moeders. Steek energie in jezelf en elkaar en je krijgt er energie voor terug. Die ‘boost’ komt terug in alle programma’s van de ‘Amstelring Boost’-cursussen… Lees meer.

O She Glows: Fit Mom Josine Gräfe
Vrolijke Mamas

Josine Gräfe (37) woont in Amstelveen en is oprichter van de EnergieBrigade. Ze biedt sport en coaching voor (aanstaande) moeders en kinderen. Josine, zelf moeder en momenteel zwanger, weet als geen ander hoe je een druk bestaan mét kids kunt combineren… Lees meer.

Tym.nl: Zwanger en sporten
Vrolijke Mamas

Zwanger en sporten: het is misschien iets waar je als aanstaande moeder vragen over hebt. Want wat voor oefeningen zijn wel goed voor je en welke kan je beter een paar maanden links laten liggen… Lees meer.

Vrolijke Mama’s: De EnergieBrigade
Vrolijke Mamas

De EnergieBrigade is in 2014 opgericht door Josine Gräfe. Josine merkte in haar omgeving, zowel privé als op haar werk, dat het voor vrouwen die moeder worden niet eenvoudig is om voldoende aandacht te besteden aan hun eigen gezondheid en energie.

Tym.nl: Sporten samen met je kind
Tym

Josine Gräfe (36) woont samen met Peter (35) en zijn dochter Jessie (17) en zoon Liam (13) en is sinds drie jaar ProudMom van Daniël. Josine verzorgt inspirerende sportprogramma’s in de buitenlucht voor zwangere vrouwen en mama’s met jonge kinderen… Lees meer.

Proud Mom: Wat voor moeder ben jij?
Proud Mom

Josine Gräfe (36) woont samen met Peter (35) en zijn dochter Jessie (17) en zoon Liam (13) en is sinds drie jaar ProudMom van Daniël. Josine verzorgt… Lees meer.

EnergieBrigade op de radio

Amstelveen Amstelveen
RTV NH 3-9-2015 (vanaf 44.36 min) RTV NH 14-9-2015 (vanaf 50.50 min)

EnergieBrigade in de geprinte media

Amstelveen Amstelveen Amstelveen
Telegraaf, Starter van de Week Viva Mama De Amstelveense Sportkrant
Amstelveen Amstelveen Amstelveen
Ouders van Nu Margriet Viva